top of page

Κορυφαία νέα χαρακτηριστικά Instagram [2019 Ενημέρωση]

Ποιος θα είχε σκεφτεί, τον Οκτώβριο του 2010, ότι το Instagram θα γίνει η πλατφόρμα που άλλαξε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο κοινωνικοποιούμε, ψωνίζουμε και αλληλεπιδρούμε το 2019. Και αυτό ισχύει τόσο για τους προσωπικούς λογαριασμούς όσο και για τα εμπορικά σήματα.


Τώρα, περισσότερο από ποτέ, το Instagram αποτελεί αναπόσπαστο πόρο για πολλούς παράγοντες και επιχειρήσεις. Έχει την ικανότητα να εξαπλώνει μια μεγάλη εμβέλεια και να επηρεάζει δισεκατομμύρια. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου είναι σε θέση να απελευθερώσουν τις δυνατότητες των προϊόντων τους μέσω νέων χαρακτηριστικών που ανακοινώθηκαν στο συνέδριο F8 του Facebook νωρίτερα τον Μάιο του 2019.


Για να βεβαιωθείτε ότι είστε ενημερωμένοι με την πιο μοντέρνα πλατφόρμα, υπάρχουν οκτώ νέες λειτουργίες Instagram για να προσέξετε το 2019.


01. Ετικέτες για το Shoppable


Αυτή η ενημερωμένη έκδοση απευθύνεται κυρίως σε παράγοντες που επηρεάζουν τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης (τόσο micro όσο και macro). Γνωστά από την Instagram ως «Δημιουργοί», αυτοί οι επηρεαστές χρησιμοποιούνται από τα εμπορικά σήματα για να προωθήσουν είτε προϊόντα είτε υπηρεσίες. Τώρα, αυτοί οι Δημιουργοί μπορούν να συνδέσουν μια «ετικέτα» με ένα προϊόν ή μάρκα μέσα στην ανάρτησή τους. Έτσι, απλώς αγγίζοντας την ετικέτα (που εμφανίζει το όνομα και την τιμή του άρθρου), οι θεατές ανακατευθύνονται στη σελίδα του προϊόντος ή της υπηρεσίας στην ιστοσελίδα του εμπορικού σήματος.


Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει μια ομαλότερη διαδικασία για browsers για να ανακαλύψετε ποιες μάρκες ή επηρεαστές έχουν προσφερθεί, μαζί με μια καλύτερη βελτιστοποίηση της διαδικασίας μετατροπής για τους εκφωνητές.


02. Βρείτε το κατάστημα στο Instagram


Το Instagram είναι ιδανικό για προβολή και μιλάμε για προϊόντα ή υπηρεσίες. Αλλά όταν έρχεται κάτω στην πραγματικότητα το κλείσιμο του κύκλου και την αγορά οτιδήποτε διαφημίζεται, οι χρήστες πρέπει τελικά να εγκαταλείψουν την εφαρμογή για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Λοιπόν, όχι πια.

 

Ξεκινώντας με μερικούς επιλεγμένους λογαριασμούς, το Instagram κυκλοφόρησε τώρα μια λειτουργία checkout εντός εφαρμογής. Προηγουμένως, οι επηρεαστές δεν είχαν κανένα πραγματικό τρόπο απευθείας πώλησης στους οπαδούς τους. Θα μπορούσαν να μιλήσουν για ένα προϊόν στην περιγραφή μιας ανάρτησης και να προτρέψουν τους επισκέπτες να κάνουν είτε κλικ στο σύνδεσμο στο βιογραφικό τους είτε να σπρώξουν πάνω στις ιστορίες Instagram. Αυτή η νέα λειτουργία Instagram είναι ένας παίκτης αλλαγής παιχνιδιών για τους επηρεαστές. Όχι μόνο μπορούν να αναδείξουν τα εμπορικά σήματα που αντιπροσωπεύουν, αλλά μπορούν επίσης να ενεργούν ως πωλητής και να κατευθύνουν τις αγορές απευθείας στο Instagram.


📷


03. Κοινή χρήση των θέσεων feed στις ιστορίες


Η πλατφόρμα βρήκε (τελικά) μια λύση για την κοινή χρήση περιεχομένου από τις θέσεις feed στις ιστορίες. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για μάρκες και μικρές επιχειρήσεις. Φανταστείτε ότι είστε ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου που πωλεί γυαλιά ηλίου. Ένας πελάτης αγόρασε τα γυαλιά σας και δημοσίευσε μια εικόνα του εαυτού τους φορώντας το τελευταίο αξεσουάρ σας το καλοκαίρι. Στην περιγραφή δίνουν μια γρήγορη εκτίμηση για την επωνυμία σας και την ετικέτα σας στη δημοσίευση. Τώρα, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος eCom, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πολύτιμο UGC (περιεχόμενο που δημιουργείται από το χρήστη) και να το μοιραστείτε απευθείας με τις ιστορίες Instagram.


Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε μια δημοσίευση ροής με την ιστορία σας:


Πατήστε το κουμπί του αεροπλάνου κάτω από τη θέση (όπως θα κάνατε αν θέλετε να στείλετε τη θέση μέσω DM).

Επιλέξτε την επιλογή "Δημιουργία ιστορικού με την ανάρτηση".

Αγγίξτε το για να δείτε την ανάρτηση τροφής ως αυτοκόλλητο με προσαρμοσμένο χρώμα φόντου που ταιριάζει με την αρχική ανάρτηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες ή κείμενο στην αν θέλετε.


Όλες οι αναρτήσεις που μοιράζονται μέσω ιστοριών περιλαμβάνουν έναν σύνδεσμο πίσω στην αρχική ανάρτηση και επίσης αναφέρει το όνομα της αφίσας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξατε τους πελάτες σας και να εξαπλωθεί περαιτέρω η λέξη για την άνθηση της επιχείρησής σας.


04. Διαδραστικά αυτοκόλλητα στην ιστορία


Οι χρήστες μπορούν πλέον να προσθέσουν αυτοκόλλητα κουίζ στις ιστορίες τους. Αυτό τους επιτρέπει να υποβάλουν μια ερώτηση και να δώσουν απαντήσεις πολλαπλών επιλογών στους θεατές. Οι παίκτες παιχνιδιών θα μπορούν να δουν αν είναι λάθος ή σωστοί και οι μάρκες θα μπορούν να δουν απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.


Αυτή η λειτουργία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με τους επισκέπτες σας καθώς και να προωθήσετε την υπηρεσία ή το προϊόν σας. Οι ερωτήσεις μπορούν να είναι εύκολες και διασκεδαστικές ή κάτι συγκεκριμένο για το εμπορικό σήμα. Ας πούμε ότι είστε μια μάρκα φροντίδας του δέρματος - μπορείτε να ρωτήσετε ποιο συστατικό είναι καλύτερο για αντι-γήρανση. Αφού αποκαλύψετε την απάντηση, συνεχίστε με το ίδιο σκεπτικό εξηγώντας τον τύπο και αναδεικνύοντας τα προϊόντα σας που περιλαμβάνουν αυτό το συγκεκριμένο συστατικό.


05. Νέος σχεδιασμός κάμερας


Η εποχή του εαυτού είναι εδώ για να μείνει. Πώς το ξέρουμε αυτό; Με την αναβαθμισμένη σχεδίαση κάμερας της Instagram που ονομάζεται 'Δημιουργία'. Η νέα κάμερα περιλαμβάνει έναν ημικυκλικό διακόπτη λειτουργίας, ο οποίος διευκολύνει την εύρεση και χρήση των φίλτρων διασκέδασης που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Η βασική ιδέα πίσω από αυτήν την ενημέρωση είναι να διευκολύνει τους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο χωρίς την ανάγκη για φωτογραφία ή βίντεο. Ακολουθώντας το θέμα της διαδραστικότητας, οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν κείμενο, αυτοκόλλητα και ερωτήσεις στην πρόσοψή τους με στόχο τη δημιουργία κάμερας.


📷


06. Αυτοκόλλητο δωρεάς


Λαμβάνοντας υπόψη το πλήθος των ατόμων που χρησιμοποιούν το Instagram, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το crowdfunding έχει φτάσει στο κοινωνικό κανάλι. Με το χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο δωρεάς, μπορείτε τώρα να συγκεντρώσετε χρήματα για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς απευθείας από την εφαρμογή.

Για να ξεκινήσετε:


Ανοίξτε τις "Ιστορίες".

Παίρνετε ή επιλέγετε μια φωτογραφία από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής.

Από την επιλογή αυτοκόλλητων ετικετών, επιλέξτε "Δωρεά".

Μπορείτε να προσαρμόσετε το αυτοκόλλητο χρησιμοποιώντας τα δημιουργικά εργαλεία της Instagram Stories.

Αφού είναι ζωντανό, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα επάνω για να δείτε το συνολικό ποσό των ατόμων που έχουν δωρίσει. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι το 100% των χρημάτων που θα αυξήσετε θα μεταφερθεί απευθείας στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα της επιλογής σας.


📷


07. Προφίλ δημιουργού


Με τον ίδιο τρόπο που το Facebook κυκλοφόρησε μια επιλογή επιχειρηματικών σελίδων στο Facebook, το Instagram ακολουθεί τώρα τη σουίτα. Η έκδοση του Insta θα αναφέρεται ως "προφίλ δημιουργού". Είναι ένα όνειρο του επηρεαστή, καθώς το προφίλ θα δώσει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε μια σειρά από πληροφορίες και αναλυτικές αναλύσεις. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν: στατιστικά στοιχεία αφοσίωσης, γνωρίζοντας πότε το κοινό σας είναι συνδεδεμένο και λεπτομερή δημογραφικά στοιχεία.


Το προφίλ του δημιουργού επιτρέπει επίσης στις επιχειρήσεις ή τους επηρεαστές να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένα δεδομένα, τα οποία δείχνουν ποιοι ακολούθησαν ή ανήγγειλαν τους ως αποτέλεσμα του κοινόχρηστου περιεχομένου τους. Το εξειδικευμένο προφίλ επιτρέπει επιλογές φιλτραρίσματος DM (άμεσου μηνύματος). Τώρα, οι δημιουργοί μπορούν να ταξινομήσουν τα μηνύματα ανάλογα με τη συνάφεια (μηνύματα από την οικογένεια, τους φίλους ή άλλες μάρκες). Περισσότερος έλεγχος έρχεται με τη δυνατότητα να ορίσετε την προτιμώμενη μέθοδο επαφής - που θα μπορούσε να είναι email, κείμενο, κλήση ή DM.


Παρόλα αυτά, όπως και η πολυπόθητη δυνατότητα "σπρώχνοντας προς τα πάνω", το προφίλ του δημιουργού λέγεται ότι προορίζεται για λογαριασμούς με κατάληξη 10K ή περισσότερους.


08. Απόκρυψη "like" μετράνε


Σε μια προσπάθεια να επιδράσουν οι επιρροές και οι δημιουργοί στην καταπολέμηση ενός «πεπιεσμένου περιβάλλοντος» σύμφωνα με τον Adam Mosseri του Facebook, η Instagram δοκιμάζει την ιδέα να απομακρυνθεί από το να δείχνει πόσα «θέλει» μια εικόνα. Ο κάτοχος της εικόνας θα έχει συνολικό αριθμό, αλλά οι φυλλομετρητές θα μπορούν να βλέπουν μόνο μια λίστα με όσους τους άρεσε η εικόνα.


Η «απόκρυψη» των σχολίων φαίνεται να είναι ένας τρόπος για να γίνει το Instagram πιο αυθεντικό μέρος όπου οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με τους οπαδούς τους χωρίς την πρόσθετη πίεση της ανταγωνιστικότητας. Προς το παρόν, το χαρακτηριστικό βρίσκεται ακόμα στη δοκιμαστική φάση. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς αισθάνονται οι άνθρωποι ότι δεν είναι σε θέση να «κρίνουν» μια εικόνα βασισμένη στην επιτυχία της «όπως».


Now create your website in the intelligent Click here to see our other services click here!

Find us at FACEBOOK and INSTAGRAM

Make your sign up now on our blog so you do not miss anything!
6 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page