top of page

Πώς να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στο Facebook

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ


Το Facebook δεν ονομάζεται η μεγαλύτερη κοινωνική πλατφόρμα για το τίποτα. Στην πραγματικότητα, οι δυνατότητές της εκτείνεται πολύ πέρα ​​από την κοινωνική δικτύωση. Ναι, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε σε επαφή με τους φίλους και τους πρώην συμμαθητές σας, να βρείτε έμπνευση και να λαμβάνετε πληροφορίες για όλα τα σημερινά δεδομένα - όπως τις τελευταίες τάσεις στο Web ή τις τελευταίες ενημερώσεις ειδήσεων. Αλλά αυτό μόνο δεν είναι αυτό που προσελκύει πάνω από δύο δισεκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Στο Facebook, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, όπως το κατάστημα στο Marketplace, να ανακαλύψετε γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη σας, να αναζητήσετε συστάσεις σε μια ομάδα για οποιοδήποτε προϊόν, υπηρεσία ή ενδιαφέρον, να περιηγηθείτε στη σελίδα Facebook της αγαπημένης σας επιχείρησης μπορούμε να συνεχίσουμε.


Το πρώτο βήμα για να ανοίξετε αυτή την πόρτα ευκαιριών είναι να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό στο

Facebook - γι 'αυτό είναι αυτός ο οδηγός. Μόνο αφού έχετε τη δική σας, είστε σε θέση να επωφεληθείτε από τα πολλά δροσερά χαρακτηριστικά που διατίθενται στην πλατφόρμα, όπως η δημιουργία μιας επιχειρηματικής σελίδας Facebook, η διαφήμιση, η ανάπτυξη και η συμμετοχή σε κοινότητες και πολλά άλλα. Έτσι, αν δεν έχετε ακόμα, εδώ είναι τα οκτώ βήματα που πρέπει να πάρετε για να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο Facebook:


01. Εγγραφείτε στο Facebook


Πηγαίνετε στο Facebook.com.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία: το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας. Σημειώστε ότι θα χρησιμοποιήσετε μόνο τα δύο τελευταία για μελλοντικές ταυτοποιήσεις.

Επιβεβαιώστε την ταυτότητά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Είσαι έτοιμος! Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να προσθέτετε φίλους. Το Facebook θα προτείνει άτομα που ίσως γνωρίζετε με βάση τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φίλους με βάση τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ή να πληκτρολογήσετε τα ονόματά τους στη γραμμή αναζήτησης αργότερα.


02. Εκφραστείτε με εικόνες


Οι εικόνες αποτελούν μεγάλο μέρος της κοινωνικής δικτύωσης. Επιτρέπουν στους φίλους να βρίσκουν ο ένας τον άλλον ευκολότερα ανάμεσα στα 930.528.509 προφίλ του Joe Smith εκεί έξω. Επιπλέον, σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε πραγματικά τον εαυτό σας. Εάν υπάρχουν μόνο δύο εικόνες που πρέπει να εστιάσετε, αυτές είναι αυτές:


Μεταφόρτωση εικόνας προφίλ: Η φωτογραφία του προφίλ σας είναι η εικόνα που συσχετίζεται με το λογαριασμό σας. Έχει τώρα κυκλικό σχήμα και είναι μικρότερο από την φωτογραφία του εξώφυλλου (που αναφέρεται παρακάτω). Όλοι οι φίλοι σας (και ενδεχομένως το κοινό, αν το επιτρέψετε) θα δουν αυτήν την εικόνα. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα που σαφώς προσδιορίζει εσάς και την προσωπικότητά σας.


Προσθέστε μια φωτογραφία εξωφύλλου: Αυτή είναι μια μεγάλη εικόνα τοπίου που είναι ορατή στην κορυφή του προφίλ σας. Εκτείνεται σε όλη την επικεφαλίδα της σελίδας του προφίλ σας, πράγμα που σημαίνει ότι το μάτι σας προσελκύει τους επισκέπτες της σελίδας σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι κάτι που θέλετε οι άνθρωποι να δουν, από μια όμορφη φωτογραφία τοπίου ή να παραθέσω φωτογραφίες με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αλλά πραγματικά, εξαρτάται εντελώς από εσάς τι συμβαίνει εδώ, αρκεί το κρατάτε κατάλληλο.


03. Συμπληρώστε τις πληροφορίες του προφίλ σας


Πέρα από τις φωτογραφίες, θα περιγράψετε τον εαυτό σας με λόγια και συνδέσεις. Εδώ θα θέλετε να συμπεριλάβετε τα πάντα από όπου εργάζεστε και πού πήγατε στο σχολείο σε μέρη που έχετε ζήσει, προσωπικά ενδιαφέροντα, επαγγελματικές δεξιότητες και πολλά άλλα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με άλλους χρήστες του Facebook και να ανακαλύψετε περισσότερα άτομα που γνωρίζετε στην πλατφόρμα με βάση τα αμοιβαία αντικείμενα. Εκτός από αυτές τις επιλογές, μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε ένα σύντομο βιογραφικό που περιγράφει λίγο για σας για να επιτρέψετε στους φίλους σας στο Facebook να σας γνωρίσουν ακόμα καλύτερα.


04. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις απορρήτου


Έχετε τον έλεγχο του ποιος βλέπει σχεδόν κάθε πληροφορία στο Facebook. Δηλαδή, κάνοντάς το δημόσιο ή ιδιωτικό. Αυτό σημαίνει ότι όλα από μια φωτογραφία σας, μια ενημερωμένη έκδοση που μοιράζεστε, τα γενέθλιά σας ή ποιες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα συνδέονται με το λογαριασμό σας. Είναι δυνατόν για όλα αυτά να μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να είναι ορατό μόνο στον εαυτό σας, απλώς στους φίλους σας ή στο ευρύ κοινό (το οποίο περιλαμβάνει όλους τους χρήστες στο Facebook και εκτός του). Υπάρχουν πολλές πτυχές που μπορείτε να ελέγξετε μέσα στις ρυθμίσεις του Facebook για να έχετε πιο συγκεκριμένες από ό, τι ακριβώς «ιδιωτικές» ή «δημόσιες», όπως ομάδες, συγκεκριμένους φίλους και άτομα σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.


05. Ακολουθήστε τις αγαπημένες σας επιχειρηματικές σελίδες


Δεδομένου ότι το Facebook είναι το μέρος για να μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο, το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να το φέρετε σε άκρη. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας αρετές και ακολουθώντας τις επιχειρήσεις που θαυμάζετε ή εκείνες που μοιράζονται περιεχόμενο που διασκεδάζει, εμπνέει ή σας εκπαιδεύει. Ακόμα καλύτερα, γιατί να μην ακολουθήσετε λογαριασμούς που κάνουν και τα τρία αυτά πράγματα; Για παράδειγμα, στη σελίδα Facebook του Wix θα βρείτε χρήσιμα άρθρα που θα βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις, τους εμπόρους και τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων να ευδοκιμήσουν. Επιπλέον, μοιράζουμε βίντεο που προβάλλουν εκπληκτικές δημιουργίες των χρηστών Wix, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, εορταστικές δημοσιεύσεις για τις αγαπημένες μας διακοπές στο Διαδίκτυο, αθλητικές εκδηλώσεις και άλλο ιικό και διασκεδαστικό περιεχόμενο. Προτείνουμε να βρείτε και να ακολουθήσετε λογαριασμούς που σας ενθουσιάζουν για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία περιήγησης στο Facebook.


06. Προσαρμόστε τη ροή ειδήσεων


Το Feed Feed σας είναι ο τόπος όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις δικές σας αναρτήσεις, καθώς και να δείτε τις αναρτήσεις των φίλων σας και άλλα ενδιαφέροντα περιεχόμενα και εκδηλώσεις. Το καλύτερο μέρος για αυτό το χώρο είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε εντελώς την εμπειρία σας. Στις "Προτιμήσεις Feed Feed" υπάρχουν πολλές προσαρμόσιμες ρυθμίσεις. Αυτά περιλαμβάνουν πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων που βλέπετε πρώτα μεταξύ των μαζικών εκδόσεων και των σελίδων που ενδεχομένως έχετε εγγραφεί. Θέλετε να κάνετε μια δοκιμή; Επιστρέψτε στη σελίδα Facebook του Wix, κάντε κλικ στην επιλογή 'Ακολουθήστε' κοντά στην φωτογραφία του εξώφυλλου και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κουμπί 'Παρακολούθηση' ή 'Αγαπημένο' και επιλέξτε 'Δείτε πρώτα'. Άλλα ενδιαφέροντα εργαλεία που μπορείτε να βρείτε στις "Προτιμήσεις ροών ειδήσεων" είναι η δυνατότητα να ανακαλύψετε νέες σελίδες που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας και να επανασυνδεθείτε με άτομα και ομάδες που έχετε παύσει να παρακολουθείτε. Το σημείο είναι να σιγουρευτείτε ότι ποτέ δεν βαρεθείτε από το News Feed σας, καθώς μπορείτε να το καθαρίσετε ακριβώς όπως σας αρέσει.


📷


07. Ξεκινήστε την ανάρτηση και την εμπλοκή


Μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως μοιράζοντας οτιδήποτε από ενδιαφέροντα άρθρα σε συζητήσεις σε φωτογραφίες. Το Facebook προσφέρει τόσες ευκαιρίες για περιεχόμενο που θα μπορούσε να κάνει το κεφάλι σας να γυρίσει. Ορισμένες από αυτές είναι θέσεις σε ομάδες στις οποίες συμμετέχετε, ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο με τη μορφή ζωντανών βίντεο ή προσθήκες στις ιστορίες σας στο Facebook, φίλους μέσω συζήτησης ή κλήσεων βίντεο μέσω του Messenger, δημιουργία και συμμετοχή γεγονότων που συμβαίνουν στην περιοχή σας και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε με τις σελίδες των φίλων σας και των αγαπημένων σας επιχειρήσεων. Αυτό είναι ένα μέρος για να μοιραστείτε τη φωνή και τη γνώμη σας, καθώς και να λάβετε απαντήσεις. Ακόμη και αν η ερώτησή σας αφορά την υποστήριξη πελατών, το Facebook είναι και πύλη γι 'αυτό. Πολλές επιχειρήσεις σήμερα χρησιμοποιούν το Messenger ως υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών για την παροχή βοήθειας στους πελάτες τους. Βασικά, οι δυνατότητες αλληλεπίδρασης με τον κόσμο μέσω του Facebook ανέρχονται σε περισσότερα από οπουδήποτε αλλού, τόσο ουσιαστικά όσο και φυσικά.


Feeling creative and ready to boost your online presence? Create a stunning website with INTELLIGENT today!

15 views0 comments

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page