top of page

10 εργαλεία ευχετήριων καρτών για τη διάδοση της χαράς των Εορτών!

Καθώς το χιόνι αρχίζει να πέφτει και η μυρωδιά του μπαχαρικού κολοκύθας φαίνεται να γεμίζει τον αέρα, εσείς (όπως εμείς) θα βρείτε τον εαυτό σας να σκέφτεται, και να ρωτήσετε: "Πώς είναι ήδη ότι η εποχή του χρόνου πάλι;" Φαίνεται σαν να ήταν μόλις χθες ότι προσπαθούσατε να δημιουργήσετε και να στείλετε κάρτες διακοπών από την οικογένεια ή την επιχείρησή σας. Ενώ μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος (και περιήγηση σε κάποια έμπνευση κάρτας ευχετήριας κάρτας), οι κάρτες διακοπών είναι πραγματικά ένας τρόπος για να εξασφαλίσετε στους φίλους, την οικογένεια και τους πελάτες σας τη διάθεση των διακοπών. Επομένως, αν θέλετε να στείλετε τις επιθυμίες των διακοπών με τον παλιομοδίτικο (τυπωμένο) τρόπο, ηλεκτρονικά μέσω eCards ή να λάβετε και να ενσωματώσετε σε ένα όμορφο ηλεκτρονικό μήνυμα, έχουμε συμπεριλάβει διάφορες επιλογές για να ξεκινήσετε. Από εκτυπώσεις από αλουμινόχαρτο έως κινούμενα βίντεο και προσαρμοσμένες ταχυδρομικές σφραγίδες, αυτά τα εργαλεία ευχετήριων καρτών είναι αναπόφευκτα να προκαλέσουν κάποια δημιουργικότητα και πνεύμα διακοπών στις επερχόμενες χειμερινές εκδηλώσεις σας.

 

 

Εάν ψάχνετε τρόπους για να είστε φιλικοί προς το περιβάλλον φέτος, αλλά εξακολουθείτε να αγαπάτε τη γοητεία της αποστολής μηνυμάτων σαλιγκαριών, τότε η Postable είναι η ιδανική λύση για εσάς. Όλες οι κάρτες τους είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο χαρτί. Μπορείτε είτε να ανεβάσετε το δικό σας σχέδιο ή να επιλέξετε από έναν από τους πολυάριθμους ταλαντούχους καλλιτέχνες που είναι διαθέσιμοι. Αφού επιλέξετε το στυλ σας, η Postable θα φροντίσει να σφραγίσει και να τα ταχυδρομήσει για εσάς. Και αν δεν έχετε τις ταχυδρομικές διευθύνσεις των παραληπτών σας, μην ανησυχείτε! Αυτός ο ιστότοπος δημιουργίας καρτών διαθέτει ένα έξυπνο και έξυπνο εργαλείο που μπορεί να τα βρει για εσάς. Το τελευταίο μεγάλο χαρακτηριστικό που απλά δεν μπορούσαμε να εξαιρέσουμε είναι αυτοματοποιημένες κάρτες. Αυτό σας επιτρέπει να προγραμματίζετε και να στέλνετε κάρτες σε ακριβείς ημερομηνίες. Για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αυτό μπορεί να κυμαίνεται από ευχετήριες κάρτες διακοπών, μέχρι γενέθλια των πελατών και επετείους. Βασικά, το Postable κάνει τη δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Αυτό μοιάζει σαν δώρο από μόνο του.

 

Card type: Printables

Key features:

Easily navigable website.Tool to find mailing addresses.Mails cards for you, plus automated cards on specific dates.


📷


02. Canva

 

Το Canva είναι ένα εργαλείο γραφικού σχεδιασμού, το οποίο σημαίνει ότι οι ευκαιρίες προσαρμογής της κάρτας ευχετήριων καρτών μπορεί να φαίνονται σχεδόν ατελείωτες εδώ. Με τα eCards και τα εκτυπώσιμα, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε και να αποθέσετε οποιαδήποτε λειτουργία από γραμματοσειρές, χρώματα, φόντο, αυτοκόλλητα, φωτογραφίες και πολλά άλλα. Και αν δεν αισθάνεστε δημιουργικοί ή απλώς δεν έχετε χρόνο, υπάρχουν πολλά προ-σχεδιασμένα πρότυπα διαθέσιμα όπου το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενσωματώσετε τις δικές σας φωτογραφίες. Ίσως το καλύτερο δώρο είναι ότι η πλατφόρμα δεν κοστίζει τίποτα για εγγραφή, και πολλά από τα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα δωρεάν. Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία της κάρτας διακοπών σας, μπορείτε να την εκτυπώσετε ή να την ενσωματώσετε σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο διακοπών στους φίλους, την οικογένεια ή τους πελάτες σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να μοιραστείτε τη χαρά των διακοπών ακριβώς όπως τον οραματίσατε.

 

Card type: eCards and printables

Key features:

Completely customizable graphic design tool.Multiple card formats available.Free sign up (most features are available free of charge).Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Paperless Post είναι μια πλατφόρμα πλήρους υπηρεσίας για eCards. Αφού προσαρμόσετε τα πάντα από το μέγεθος του κειμένου σε χρώματα σε γραμματοσειρές, το eCard σας είναι έτοιμο να αποστείλει στους αγαπημένους σας ή τους πελάτες σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποσταλεί και να ανοίγετε μηνύματα και να επικοινωνείτε με τους παραλήπτες σας μέσω της πλατφόρμας ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Η Paperless Post συνεργάστηκε με μερικά γνωστά ονόματα όπως η Kate Spade, η Anthropologie και η New Yorker, πράγμα που σημαίνει ότι θα χτυπάτε στη νέα χρονιά με στυλ!


Card type: eCards

Key features:

Full-service eCard platform.Sync your mailing list and track open/sent messages.Chat capabilities.Original designs from well-known names.

📷Δεν ονομάζουν οι ίδιοι το "χρυσό πρότυπο στις online προσκλήσεις" για τίποτα. Ενώ οι περισσότερες εταιρείες καρτών επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν το μήνυμα της κάρτας, το Punchbowl σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε ολόκληρο το πακέτο. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από το σχεδιασμό της κάρτας μέχρι το σχεδιασμό του φακέλου (μοτίβο ή χρώμα της επένδυσης φακέλων), σφραγίδα από καουτσούκ και ταχυδρομικά τέλη. Για τα περισσότερα σχέδια, όλα αυτά είναι διαθέσιμα χωρίς κανένα κόστος για εσάς. Μπορείτε επίσης να απλοποιήσετε την όλη διαδικασία δώρησης με την προσθήκη μιας κάρτας δώρων από ένα από τα πολλά μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης. Αφού δημιουργήσετε την τέλεια κάρτα σας (και δώρο), μπορείτε να την στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS. Αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό "Σύνθετης Σύνθεσης", μπορείτε να καταργήσετε τις διαφημίσεις και να προγραμματίσετε συγκεκριμένες ώρες για τις παραδόσεις. Συνολικά, μπορείτε να παρέχετε την πιο προσαρμόσιμη εμπειρία εικονικής κάρτας με το Punchbowl.


Card type: eCards

Key features:

Most cards are available at no cost.Customizable virtual envelope.Attach a gift card from one of many retailers.


05. Amazon


Πιθανότατα δεν εκπλαγείτε να ακούσετε ότι ο μεγαλύτερος ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο έχει επίσης τη δική του πλατφόρμα ευχετήριων καρτών. Ακόμα καλύτερα, είναι μια από τις πιο προσιτές επιλογές. Αυτός ο γίγαντας λιανικής προσφέρει μια πληθώρα θεματικών καρτών με θέμα τις διακοπές. Καθώς περιηγείστε, θα δείτε πόσες επιλογές υπάρχουν, για αυτό μπορείτε να φιλτράρετε: τον αριθμό των φωτογραφιών ανά κάρτα, τον προσανατολισμό των φωτογραφιών, τον προσανατολισμό της κάρτας, το χρωματικό σχέδιο και ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές μάρκες. Μόλις μειώσετε τις επιλογές σας, προχωρήστε και προσθέστε τις φωτογραφίες σας, εξατομικευμένους χαιρετισμούς, τύπο γραμματοσειράς και μέγεθος. Και επειδή είναι το Amazon, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι η παράδοση είναι δωρεάν για τις περισσότερες παραγγελίες (καλά, παραγγελίες άνω των $ 15 ή για πρωταρχικούς πελάτες). Συνοπτικά, εάν η Amazon είχε ένα μεσαίο όνομα, θα ήταν «ευκολία».


Card type: Printables

Key features:

Super convenient.Affordable costs and delivery.Endless amounts of options.

📷Θα ήταν μια λίστα πραγματικά πλήρης χωρίς να αναφερθεί ο μεγαλύτερος παραγωγός ευχετήριων καρτών στον κόσμο; Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω τις αμερικανικές ευχές, επειδή παίρνουν τις κάρτες διακοπών σε άλλο επίπεδο, προσφέροντας τόσο μια τεράστια ποσότητα ηλεκτρονικών καρτών και εκτυπώσεων. Για τα eCards, μπορείτε να επιλέξετε από μία από τις πολλές κάρτες βίντεο για διακοπές που περιλαμβάνουν προωθημένες κάρτες βίντεο που περιλαμβάνουν κινούμενα σχέδια και jingles διασκέδασης. Η American Greetings είναι επίσης επινοητική όταν πρόκειται να δώσει συμβουλές για το τι να γράψει στο προσωπικό σας μήνυμα (ενσωματωμένο σε κάθε κάρτα), δώρο-δώρο, προετοιμασία διακοπών και πολλά άλλα - απλά δείτε τα άρθρα στην ιστοσελίδα τους. Το καλύτερο μέρος; Όλα αυτά είναι διαθέσιμα μέσω δωρεάν δοκιμής μιας εβδομάδας!


Card type: eCards and printables

Key features:

World’s largest greeting card producer.Animated eCards.Free one-week trial available (including articles on their website about holiday-related tips).Το Artifect Uprising δεν είναι απλώς ένας δικτυακός τόπος ευχετήριας κάρτας, είναι ένας ολόκληρος δικτυακός τόπος για φωτογραφίες δώρων που επικεντρώνεται στην εκτύπωση προσωπικών σας φωτογραφιών. Και δεδομένου ότι ιδρύθηκε από έναν φωτογράφο, η ευαίσθητη και στοχαστική τοποθέτηση εικόνων σε όλα τα σχέδια καρτών τους δεν αποτελεί έκπληξη καθόλου. Για τις ευχετήριες κάρτες διακοπών συγκεκριμένα, υπάρχουν πάνω από 100 επιλογές για να διαλέξετε. Είναι όλα τυπωμένα σε επίπεδες, διπλής όψης κάρτες που τα καθιστούν ιδανικά για να πλαισιώσουν ή να κολλήσουν στο ψυγείο σας παράλληλα με την αυξανόμενη συλλογή σας τους χειμερινούς μήνες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να προσθέσετε το δικό σας προσαρμοσμένο μήνυμα και να επιλέξετε από πολλά χρώματα φακέλων. Εάν οι λέξεις δεν είναι το πράγμα σας, τότε αυτός ο εξελιγμένος δημιουργός φωτογραφικών καρτών θα κάνει ό, τι μιλά για εσάς.


Card type: Printables

Key features:

Sophisticated designs for embedding your own photos.Printed on 100% recycled paper.Founded by professional photographers.

📷


08. Minted


Το όνομα "Minted" μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε τα χρήματα, αλλά σε αυτή την περίπτωση η εκτυπώσιμη εταιρία καρτών αναφέρεται στα υπογραφικά υποδείγματα τους. Χρησιμοποιώντας την πραγματική υφή του φύλλου σε πολλές από τις κάρτες τους, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ένα μοναδικό σχέδιο που είναι βέβαιο ότι θα λάμψει. Άλλα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά είναι τα σχήματα σιλουέτας, τα χρώματα και τα μεγέθη. Εκτός από τα όμορφα σχέδια καρτών, υπάρχουν πολλές άλλες πτυχές της εταιρείας που σίγουρα θα σας προσελκύσουν. Οι πρώτοι επισκέπτες του διαδικτύου χαιρετίζονται με μια ειδική έκπτωση. Οι λεπτές εργασίες συνεργάζονται με μια κοινότητα ανεξάρτητων σχεδιαστών και προσφέρουν δωρεάν προσαρμοσμένους φακέλους και διευθυνσιοδότηση παραλήπτη. Διαθέτουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία από κάρτες διακοπών διαθέσιμες για πολλές θρησκευτικές και παραδοσιακές διακοπές, καθώς και επαγγελματικές επιλογές για επιχειρήσεις. Τέλος, εάν είστε στολίδια, μπορείτε να αγοράσετε από τη σειρά εκτυπώσεών τους διαθέσιμη με μια κορδέλα για να επιτρέψετε στους παραλήπτες σας να κρεμάσουν τις κάρτες στα δέντρα τους ή οπουδήποτε αλλού στα σπίτια ή τα γραφεία τους. Το Minted σίγουρα ξέρει πώς να εξαπλωθεί η χαρά των διακοπών.


Card type: Printables

Key features:

Foil-pressed prints.Several silhouette shapes to choose from.Work with a community of independent artists.


09. Zazzle


Παρόλο που υπάρχουν πολλές πλατφόρμες δημιουργίας καρτών για να διαλέξετε, το Zazzle είναι σίγουρα ένα που θα φέρει pizazz στους αποδέκτες σας φέτος. Με το Zazzle, μπορείτε να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε ετικέτες διευθύνσεων, σφραγίδες φακέλων και σφραγίδες διακοπών ώστε να ταιριάζουν με το γενικό σχεδιασμό της κάρτας σας. Όλα αυτά είναι εφικτά είτε ξεκινάτε από μια κενή πλάκα με το ακριβές σχήμα και τον προσανατολισμό που θέλετε είτε εάν προσαρμόσετε ένα διαθέσιμο πρότυπο σχέδιο. Όταν πρόκειται για τη μεταφόρτωση των δικών σας εικόνων, οι επιλογές υπερβαίνουν μόνο εκείνες που είναι προσβάσιμες από αρχεία υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε εικόνες στις κάρτες σας απευθείας από το Google Drive, το smartphone ή το Instagram. Πανεύκολο.


Card type: Printables

Key features:

Upload photos from multiple places (Google Drive, Instagram, smartphone, or computer).Customizable address labels and envelope sealers.Cost effective.


Έχετε πιθανώς ήδη ακούσει για αυτή τη διάσημη εταιρεία καρτών, αλλά μπορεί να υπάρχει τουλάχιστον ένα χαρακτηριστικό των ηλεκτρονικών υπηρεσιών τους που είναι καινούργια για εσάς. Για να ξεκινήσετε, μπορείτε να επιλέξετε από μία από τις χιλιάδες κάρτες που είναι γεμάτες έξυπνες φωτογραφίες, σχέδια και μηνύματα. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας προσωπική σημείωση και να αφήσετε την Hallmark να την εμφανίσει με ένα χειρόγραφο στυλ γραμματοσειράς. Αφού είναι έτοιμο, το Hallmark θα το στείλει στους παραλήπτες σας για λογαριασμό σας. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τις εκτυπώσιμες επιλογές, υπάρχουν επίσης eCards διαθέσιμα που περιλαμβάνουν χειρόγραφες γραμματοσειρές στυλ, μαζί με κινούμενα χαρακτηριστικά και τη μουσική. Για μια ένεση παιχνιδιού, ελέγξτε την ενότητα 'Συλλογή' που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή θέματα γύρω από: Superheroes, ζώα, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα. Ενώ είμαστε σχετικά με το θέμα της διασκέδασης, περιηγηθείτε στη συλλογή των 3D αναδυόμενων καρτών τους. Η Hallmark δεν γελάει όταν πρόκειται για πνεύμα διακοπών και διασκέδαση.


Card type: eCards and printables

Key features:

Choose from well thought out written messages.3D pop-up cards.Personalized, handwritten fonts available.

Feeling inspired by all of this festivity and creativity? Create your own holiday card and share it with us!
24 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page